Aktualno

11.01.2020

KARTANJE V ŠNOPSU

PGD Skakovci so organizirali kartanje v šnopsu. Na prvem kartanju je bilo 34 tekmovalcev. Glede na odziv bomo naslednje leto organizirali  še ...
01.12.2019

PRIŽIG LUČK

 V nedeljo smo se zbrali gasilci, gasilke in ostali vaščani na 1. prižigu luč na božičnem drevesu pred gasilsko vaškim ...

Aktualno

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
 

Dan žena , materinski dan

Spoštovane, matere, dekleta, žene in babice.
PGD Skakovci vas dne, 18.3.2017 ob 19 uri vabi ob prazniku dneva žena in materinskem prazniku  na družabno srečanje.
Vljudno vabljene!
 
 

Zimske dejavnosti

V mesecu decembru smo se člani PGD Skakovec zmenili , da se bomo vsak petek ob 18 uri dobivali v domu , da pregledamo gasilsko opremo v gasilsko vaškem domu. Zraven tega pa smo poskrbeli tudi za družaben del kjer igamo pikado, namizni nogomet in sedaj po novem še namizni tenis. Vljudno vabljeni vsi člani in članice.
 
 

Podelitev potrdil za varno delo z motorno žago

V petek 4.3.2017  smo podelili potrdila za varno delo z motorno žago. Potrdilo so prejeli: Sušec Janko, Kočar Simon, Kuzma Damjan. Potrdilo pa je prejel tudi naš poveljnik Majer Marjan kateri je bil odsoten. Vsem skupaj še enkrat čestitamo in jim želimo uspešnega dela.
UO PGD Skakovci
 
 

Občni zbor PGD Skakovci

22.01.2017 09:57
Občni zbor PGD Skakovci bo v nedeljo ob 16 uri. v prostorih Gasilsko vaškega doma.
Vljudno vabljeni z gasilskim pozdravom NA POMOČ!
 
 

Obisk prostovoljnih gasilcev LACZNA

Kot član občinskega sveta sem si na Poljskem ogledal občino Laczna, prav tako pa tudi PGD Laczna. Dogovorili smo se da bomo med seboj izmenjevali izkušnje na področju zaščite in reševanja. V kolikor bo interes se bomo oboji udeleževali medsebojnih tekmovanj. Prav oni so obljubili, da se bodo naslednje leto udeležili medobmejnega tekmovanja katero bo v našem društvu. Upamo pa tudi, da bo enkrat prišlo med nami do pobratenja namreč so res prijetni ljudje.
Matej Miholič
 
 

SEJEM SOBRA - Gornja Radgona

24.09.2016 10:23
Naše društvo je imelo na sejmu Obrambe zaščite in reševanja imelo na prostoru podjetja SVIT ZOLAR razstavljen gasilski priklopnik katerega je prej omenjeno podjetje za nas tudi izdelaloo.
 
 

MEDOBMEJNO TEKMOVANJE AVSTRIJA - ENTSCHEDORF

03.09.2016 10:13
Člani A PGD Skakovci so na medobmejnem tekmovanju v Avstriji, v kategoriji člani A dosegli 2.mesto . Za dosežen uspeh jim čestitamo. Ob enem pa vas obveščamo da bo naslednje medobmejno tekmovanje potekalo v naši vasi Skakovci katere organizator bo PGD Skakovci. Se vidimo naslednje leto 2.9.2017.
 
 

Tekmovanje veteranov

Veterani PGD Skakovci so tekmovali na dveh veteranskih tekmovanjih. V Murskih Petrovcih so dosegli 6 mesto v Puževcih pa odlično 4. mesto. Za dosežen uspeh jim čestitamo in upamo, da bodo dosegali še boljše rezultate. Kaj pa je najbolj pomembno : glavo je sodelovati in sklepati nova prijateljstva
 
 

OBČINSKO TEKMOVANJE GASILSKE ZVEZE CANKOVA

25.06.2016 14:43
Na občinskem tekmovanju v Gornjih Črncih so člani A dosegli prvo mesto. Prav tako pa smo dosegli prvo mesto za prehodni pokal skupaj s Korovskimi mladinci. Letos se je za prehodni pokal tekmovalo v disciplini prenos vode.
Za dosežene rezultate vam čestitamo.
 
 

Praznovanje 80. obletnice PGD Skakovci

28.05.2016 17:00
PGD Skakovci je praznovalo 80. let obstoja gasilskega društva. Zjutraj so lahko vaščani po celi vasi poslušali budnico. Ob 17 uri se je začela osrednja slovesnost, kjer so podelili zahvale in odlikovanja najbolj zaslužnim članom. PGD je ob obletnici izdalo bilten gasilskega društva.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Prijava na poštni seznam.
Ime in priimek:

E-pošta:
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se